ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ...

Θα βρείτε πολλά κοσμήματα φυσικά!

Κάθε μορφής και αξίας. Πιθανότατα το μοναδικό κατάστημα, όπου στην ίδια βιτρίνα συνυπάρχουν αρμονικώτατα χειροποίητα – και μη –κοσμήματα, αξίας από μερικά ευρώ μέχρι αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Ο χρυσός με το σίδερο, το διαμάντι με τον αχάτη πλάι πλάι, ισότιμα στη δουλειά που επενδύθηκε για να μεταμορφωθούν από άψυχο υλικό σε έμψυχη δημιουργία.

Με το ίδιο σεβασμό φτιαγμένα, είναι εκεί για τον καθένα, ανεξάρτητα από γούστο, ηλικία, γνώση και τιμή. Με την ίδια εξυπηρέτηση για το τυπικό δώρο, όσο και για το ανεκτίμητο περιδέραιο.

Εκτός από τα κοσμήματα – τα περισσότερα χειροποίητα, θα βρείτε πολλά διακοσμητικά αντικείμενα για μικρά ή μεγαλύτερα δώρα, έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε μπομπονιέρες, να χαράξετε μονογράμματα ή όποια άλλη ιδέα έχετε, καθώς και να επισκευάσετε ή να εκτιμήσετε παλιά αγαπημένα κοσμήματα, ή και να αλλάξετε μορφή σε κοσμήματα που σήμερα τα βλέπετε με άλλο μάτι.

Και αν δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε μην ανησυχείτε. Η φαντασία, το γούστο και η εμπειρία της Αλεξάνδρας, μαζί με την πολυμήχανη μαστοριά του Βαγγέλη θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση της απόφασης.

Η φίρμα ΒΕΡΥΚΟΚΑΚΗΣ συνεργάζεται πολύ στενά με νέους 
Ελληνες δημιουργούς κοσμημάτων
 
όπως η  Αγγελική Λιάου, η Αννα-Μαρία (ζωγράφος),
η Ελένη Κλειδαρά, η Διαλεχτή, η Μαριάνθη Φιλίππου
και πολλοί άλλοι νέοι δημιουργοί.